Historien bag Ny Nordisk Strikkefestival

Vi synes alle strikkere i Danmark fortjener en landsdækkende strikkefestival.


Tanken bag Ny Nordisk Strikkefestival var at alle strikkere samt store og små strikkevirksomheder i Danmark fortjener en landsdækkende festival.

At være landsdækkende giver os unikke muligheder for at booke den bedste underholdning, workshops og foredrag. Samtidig giver det vores udstillere mulighed for at vise sig frem i hele Danmark. Derfor skabte vi Ny Nordisk Strikkefestival.

Tre hurtige om Ny Nordisk Strikkefestival

1.

Hvem står bag?


Danmarks største arrangør af KREA-messer - TB Markeder - som i flere år har afholdt KREA-messer i Danmark og nu også Tyskland udgør den ene halvdel.

Den anden halvdel er Event og Co som ejer Sav-vaerket i Aarhus og derudover er en af landets mest driftige, innovative og succesrige eventvirksomheder på landsplan.

2.

Strategi


At være en landsdækkende festival og derved kunne tiltrække de mest interessante udstillere, foredragsholdere og workshops. Og på den måde skabe den største mulige værdi for både udstillere og gæster. 

3.

Kommer der flere byer?


Ja. Vi er godt i gang med at udvælge flere byer for 2025. Planen er at vi skal være i minimum 10 byer årligt. Når vi siger landsdækkende, så mener vi det.

Spørgsmål eller ideer? 

Er du gæst, udstiller, eller på anden måde en del af strikkeverdenen, så vil vi gerne høre fra dig, hvis du har nogle ideer til os. Vi søger hele tiden efter nye workshops, foredragsholdere, udstillere, så skriv endelig. Måske du ønsker at være sponsor på festivalen og få dit budskab ud? Alle ideer er velkomne, så tag fat i os nu.

unsplash